Aktiviteter i Seniorklubben

Golfspil i Seniorklubben

I Seniorklubben arrangeres der i udgangspunktet spil for medlemmerne hver mandag, hele året rundt.

Udover almindeligt mandags-spil arrangeres der såvidt muligt én mandagsturnering om måneden i sommerhalvåret. Den første match i sommersæsonen er Seniorklubbens åbningsturnering og den sidste match i sommersæsonen er klubbens afslutningsturnering.

Medlemmerne kan også deltage i den årlige udebaneturnering, den årlige match med dameklubben og den årlige Golden Bucket-turnering.

De ovennævnte turneringer er med efterfølgende spisning og præmieuddeling. Her skal det bemærkes at hvis en spiller ikke er tilstede efter matchens afslutning, går en eventuel præmie til den næste spiller i resultatrækken.

Udover de ovennævnte turneringer arrangerer Seniorklubben en sommerturnering, hvor der spilles hulspil med 2 spillere på hvert hold. Sommerturneringen strækker sig fra maj til oktober.

Tilmelding til almindeligt mandagsspil og turneringer sker på golfbox.

Rigtig god fornøjelse!

Frivilligt arbejde

Der er altid noget at gøre i en golfklub! Det er jo ret beset en naturpark med et klubhus, en parkeringsplads og en meget stor græsplæne!

Adskillige seniorer har stillet deres arbejdskraft til rådighed gennem årene: Der er fældet træer, vedligeholdt materiel, klippet hække, stynet træer, revet bunkers om fredagen, klippet græs, flyttet jord - altsammen aktiviteter, som er med til at gøre klubbens anlæg attraktiv og imødekommende for klubbens medlemmer og gæstespillere.

Er du interesseret i at give en hånd med, bedes du henvende dig til Erik P. Hansen på 4030 4181 eller fam@svanhansen.dk

For frivillige hjælpere arrangeres der årligt en hjælperturnering.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.08 | 18:06
Afslutning 2020 har modtaget 1
04.08 | 18:06
Afslutning 2020 har modtaget 1
04.08 | 18:06
Afslutning 2020 har modtaget 1
10.01 | 16:25
Om mandagsgolf har modtaget 1
Du kan lide denne side