20 års Jubilæumsturnering

Seniorklubbens jubilæumsturnering afholdes mandag d. 16. august 2021

”Og det skete i de dage, at der udgik et ønske fra ’3 vise yngre mænd af ældre herkomst’ at undersøge muligheden for en anderledes klub i klubben”

Med tanke fulgte handling og ultimo juli det herrens år 2001 blev alle interesserede i den rette aldersgruppe bedt om at lade sig skrive i mandtal ved Rønnede Golfklub
Fremmødet til indskrivning var så stort, at de ’3 vise yngre mænd af ældre herkomst’ straks planlagde den allerførste Senior-Veteranklub turnering til afholdelse d. 20. august 2001.
Resten er nu historie
 
Senior-Veteranklubben er sidenhen navneændret og den 20. august 2021 har Seniorklubben 20-års jubilæum.
 
Det vil Seniorklubbens bestyrelse markere med en turnering for alle medlemmer af Seniorklubben.
 
Seniorklubben har fast spilletid hver mandag, men da 20. august, 2021 ikke passer med en mandag, har Bestyrelsen, efter moden overvejelse, besluttet i stedet at afholde jubilæumsturneringen mandag den 16. august.
 
Bestyrelsen har gennem kontakter til lokale virksomheder sikret sig et passende antal præmier hvorfor der vil være gode præmier i spil.
 
Bestyrelsen opfordrer derfor alle medlemmer af Seniorklubben i Rønnede Golf Klub til at lade sig skrive i mandtal, således, at vi alle får en spændende dag på golfbanen.
 
Som altid afsluttes jubilæumsturneringen med spisning herunder uddeling af præmier til de dygtige spillere.
 
Prisen for deltagelse i jubilæumsturneringen andrager kr. 160,00 med tilmelding via Golfbox.
 
Med venlig hilsen 
Bestyrelsen