NYHEDER

Mette Anholm trækker sig fra bestyrelsen

11. marts 2021

Mette Anholm har, efter eget ønske, desværre valgt at trække sig fra Seniorklubbens bestyrelse.

Vi siger en stor tak til Mette for hendes indsats i bestyrelsen!

I Mettes sted ønsker vi suppleant Svend Nielsen velkommen som bestyrelsesmedlem.

formanden


Der er run på banen til vintersport!

Billedet er fra parkeringspladsen er taget i dag, søndag d. 14. februar. Hovedklubben har givet adgang for publikum på banen mod at betale 50 kr pr. person (gælder dog ikke medlemmer af RGK)

Jeg talte bl.a. med en kvinde som fortalte at hun og hendes mand var kørt herned fra Gilleleje for at stå på langrendsski, og at de var meget begejstrede.

Så win-win: Penge i RGK klubkasse - udnyttelse af banen af glade vintersportsudøvere! 

Men det er en stakket frist - allerede i den kommende uge ventes en periode med plus temperaturer op til 10 grader, så der går ikke længe før vi kan se græsset igen og komme ud at spille lidt golf!

Sven Aamodt

Vores formand ser tilbage på 2020

10. januar 2021

 

Året 2020 var en mærkelig størrelse set med senior klubbens øjne. Vi er jo vant til at trække   lod mellem spillerne   hver mandag til vores mandags spil og turneringer, det kunne vi af gode grunde ikke. Der kom retningslinjer fra DGU og dem fulgte   vi naturligvis.

 

Noget af det første i sæsonen var vores generalforsamling, der blev afholdt d.2 marts, denne blev afholdt med Henning Seeding som   dirigent. Som det første på general-forsamlingen var det beretningen som blev godkendt, det samme blev regnskabet, alle valg var genvalg og som suppleant blev Sven Nielsen valgt. Der var genvalg over hele linjen til de forskellige udvalg.


Der var en erkendtlighed til følgende: Erik Peter, Christian og John fra match udvalget, samt vores webmaster Poul Bøge. H er   efter var der en erkendtlighed til Freddy som var sidste års golfer. Vi skulle igen i år finde en person, som havde fortjent, blive årets golfer. det blev Finn Andersen, velfortjent!

 

Da vi startede sæsonen, skulle hver enkelt selv sørge for at bestille tid på golfbox sammen med en eller flere spillere og selv føre sit scorekort; ja det var jo noget anderledes end vi var vant til, men alle tog det fint. Senere foreslog match ud   valget, at vi alle tilmeldte os   på golfbox og der heraf blev sat hold, således at det næsten blev, som det var når vi trak lod om hverdage, når vi havde match. Det syntes vi var en god ide at prøve og det blev således resten af sæsonen.

 

Vi har igen i denne sæson haft en sommer turnering, denne blev vundet af Carl/Vagn med Kurt H/Troels som nr.2 og med efter Netti/Birgitte og Carsten/Sven Aamodt   på de efterfølgende pladser. Det skal her med, at vi igen i år   havde en tur til fremmed bane, det blev denne gang til Sydsjælland.

 

Trods corona’en   var vores mandag spil og turneringer velbesøgt, med et gennem snit på 42 deltagere, det må siges at være fint, vi skulle jo også passe på hinanden. Den sidste turnering vi skulle have (golden bucket) måtte vi desværre aflyse p.g.a. forsamlingsforbud.

 

Dette var i store træk vores 2020 sæson.

 

formanden


Ny webmaster

7. januar 2021

Det skal herved meddeles, at Sven Aamodt, har overtaget rollen som Webmaster og administrator efter Poul Bøge pr.d.d.

Velkommen til Sven og en Stor tak til Poul Bøge for sit virke som webmaster og administrator igennem mange år.

bestyrelsen